Puntamičani svladali Alkar, Kuliš: “Nadam se da će napokon i na našim utakmicama biti dozvoljen ulazak gledatelja u dvoranu”

Košarkaši Sonik Puntamike jučer su u Sinju pobijedili Alkar rezultatom 70-81 u utakmici trećeg kola HT Premijer lige, čime su stigli do svoje druge prvenstvene pobjede. Najučinkovitiji u redovima Puntamičana je bio Pavle Marčinković s 21 košem, Alkar je predvodio Hrvoje Vučić s 15 poena. U idućem kolu sljedeće subote 9. listopada u 18 sati u Jazinama, Sonik Puntamika je domaćin zagrebačkoj Ciboni.

Trener Sonik Puntamike Stipe Kuliš bio je jako zadovoljan igrom svojih mladića.

– Utakmicu smo otvorili na jedan izuzetno karakteran način, držali smo se plana kojeg smo pripremili pred susret. malo smo popustili u koncentraciji tijekom druge četvrtine, probudila se i fanatična sinjska publika koja je davala veliku podršku svojim igračima. Na poluvremenu u svlačionici smo imali jedan razgovor i momci su do kraja susreta pokazali pravi karakter. U posljednjoj četvrtini smo praktički slomili Alkar te mirno priveli utakmicu kraju u stvarno bučnoj atmosferi u dvorani u kojoj je bio gušt igrati, govori Kuliš.

Pristup vaših igrača bio je na najvišem mogućem nivou, vjerojatno je i to jedan od razloga vašeg slavlja ?

– To je pristup koji tražim i koji jedino i prihvaćam, imam nultu toleranciju prema bilo kakvom zabušavanju kako u energetskom, tako i u bilo kojem drugom pogledu. Vidi se da moji momci vole to zajedništvo, da imamo dobru atmosferu u svlačionici, a vjetar u leđa nam definitivno daje naš rad i osjećaj kako napredujemo iz tjedna u tjedan, objašnjava strateg Puntamike.

Iduće subote u Jazine stiže Cibona ?

– Još ćemo malo uživati u ovoj pobjedi, a onda krećemo u pripremu utakmice s Cibonom. Iskreno, nadam se da će napokon i na našim utakmicama biti dozvoljen ulazak gledatelja u dvoranu, kako bi i mi imali podršku s tribina, i kako bi ljudima uživo prezentirali našu igru, zadovoljno je završio Stipe Kuliš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...