Benkovački sajam još sutra na staroj lokaciji, po novom obavezno nošenje maski

Benkovački sajam 10. studenog 2021. održat će se uz nove mjere koje propisuje Stožer civilne zaštite i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

– Obavještavamo građane i zainteresirane posjetitelje kako će se tradicionalni Benkovački sajam održati 10. studenoga 2021. godine uz obvezu pridržavanja nužnih epidemioloških mjera iz članka 3. stavak 14. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja od 05. studenoga 2021. koje glase: obvezno korištenje maski za lice ili medicinskih maski na sajmovima i drugim oblicima gospodarskih događanja ili priredbama gdje se prodaju, izlažu ili prikazuju proizvodi na otvorenim prostorima, stoji u poruci organizatora.

Iako je bilo najava o promjeni lokacije u studenom, na službenoj Facebook stranici admini pišu kako se sajam održava na starom mjestu.

Sjetimo, do dovršetka radova vrijednih gotovo 22 milijuna kuna, projekta kojega sufinancira EU, sajam bi se u narednih godinu dana trebao preseliti na lokaciju nešto zapadnije od tradicionalne.

Projekt je djelo splitskog arhitekta Dinka Peračića. U prvoj fazi gradit će se infrastruktura, potom objekt koji uključuje i aukcijsku dvoranu, upravnu zgradu i dio za ugostiteljske sadržaje. Petnaest posto financira lokalna samouprava, a 85 posto EU fondovi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...