Puntamičani bez ozlijeđenog Luke Tomasa, Kuliš: “Ući ćemo hrabro u susret sa Zadrom!”

Pred večerašnji gradski derbi u dvorani u Jazine koji počinje u 18 sati, između košarkaša Sonik Puntamike i Zadra u sklopu 11. kola HT Premijer lige, igrači Vladimira Anzulovića ulaze kao apsolutni favoriti, ali favoriti ne pobjeđuju baš uvijek, s obzirom na neuvjerljive predstave KK Zadar, prije svega u ABA ligi, dok se u Prvenstvu Hrvatske muče sa slabašnim momčadima.

Naime, Zadar je posljednja dva domaća susreta jedva pobijedio Alkara i Goricu, prije svega sretno i na mišiće, nego nekakvo bajnom kvalitetom, kidajući živce malobrojnih gledatelja u Krešinom domu.

Puntamika je nakon dobrog niza imala problem s koronavirusom u vlastitim redovima, potom su doživjeli gostujući poraz u Vukovaru od Furnira, igrači Stipe Kuliša sigurno će u današnji dvoboj ući izrazito napaljeni, znajući da Zadar jedva čupa bodove i protiv momčadi za dvije klase slabijih, i to u ovakvoj ionako negledljivoj i skromnoj po kvaliteti domaćoj ligi.

Trener Sonik Puntamike Stipe Kuliš oprezan je u najavi večerašnje utakmice, uz to, opet neće imati na raspolaganju ozlijeđenog Luku Tomasa.

– U dosadašnjem dijelu prvenstva smo odigrali svega tri domaće utakmice, tako da se radujemo što se napokon vraćamo na naš parket u Jazine. Već smo imali sličnu situaciju kada smo kao domaćini igrali s Cibonom, a nismo bili favoriti kao što nismo ni večeras, Cibona nas je dobila praktički košem u zadnjoj sekundi. Još jedan put naglašavam, Zadar je apsolutni favorit, ali vjerujem da ćemo ući u susret hrabro, da će moji momci precizno izvršavati sve zadatke koje pred njih postavim, samim time želimo smanjiti razliku u kvaliteti, pa ćemo vidjeti dokle će nas to odvesti. Smatram da ćemo morati uložiti ekstra fizički kao i mentalni trud, kako bi limitirali određene dobre strane Zadra, kazao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...