Tomislav Torić: “Vice je pokazao srčanost, ali treba biti predan ovom sportu”

Proteklog vikenda Kickboksing klub Tigar Karlovac bio je organizator međunarodnog turnira “Europski kup Karlovac Open 2022. – drugi memorijal Mihael Javorović”, na kojem je sudjelovalo 1860 boraca iz 154 kluba, natjecatelji su bili iz 27 zemalja.

U jakoj konkurenciji odličan uspjeh postigao je 13-godišnji Vice Bobić s Pašmana, član KBK Sveti Zoilo Zadar, u konkurenciji mlađih kadeta do 69 kilograma, svladavši sve svoje protivnike u četiri borbe, uzevši čak dvije zlatne medalje. U uvodnom dijelu natjecanja koji se ne boduje, Bobić je u dvije borbe pobijedio najprije hrvatskog, potom izraelskog protivnika. U drugom dijelu turnira, koji se boduje za rangiranje na europskom i svjetskom prvenstvu, Vice je bio uspješan u dvije borbe, najprije je svladao protivnika iz Izraela, zatim u samom finalu i mađarskog natjecatelja.

Vicin trener Tomislav Torić ponosan je na uspjeh Vice Bobića koji je dvije godine borac KBK Sveti Zoilo Zadar.

– Jako sam zadovoljan uspjehom našeg Vice, pokazao je srčanost, napravili smo dobru taktiku, on je naša velika nada. Sad je u tim pubertetskim godinama, ako bude predan ovom sportu, može se od njega očekivati puno, ali bitno je da ima volju i srce. Svakodnevno putuje s otoka Pašmana u Zadar na treninge, njegova želja je u Zadru upisati Pomorsku školu. Svim mojim članovima svakodnevno ukazujem kako se moraju ponašati ne samo na treninzima, već i u školi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...