Daruvarac je jučer izašao na slobodu, odvjetnik: “Već je s obitelji, nisam znao da će biti pušten, ali dogodio se smrtni slučaj…”

Darko Kovačević (35), zvani Daruvarac, kojem je Visoki kazneni sud odobrio puštanje na prijevremeni otpust prije isteka kazne od tri godine i devet mjeseci izašao je u utorak iz kaznionice u Glini i već je u Zadru, potvrdio je za Jutarnji list odvjetnik Velimir Došen, njegov branitelj.

– On je već s obitelji, nisam se još čuo s njim jer on se u roku od 24 sata po izlasku iz zatvora mora javiti policiji. Nisam znao da će biti pušten, najvjerojatnije se to dogodilo nešto ranije zbog smrtnog slučaja u obitelji sutkinje – rekao nam je odvjetnik Došen.

Visoki kazneni sud 22. ožujka odbio je žalbu tužiteljstva na odluku sisačkog Županijskog suda o puštanju Kovačevića na prijevremeni otpust i tako je postalo pravomoćno rješenje o uvjetnom otpustu s izdržavanja kazne zatvora zatvoreniku koji je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora tri godine i devet mjeseci za kaznena djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja, jer je 13. lipnja 2018. godine brutalno premlatio u jednom zadarskom kafiću svoju tada 18-godišnju djevojku, a sve su snimile i nadzorne kamere.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...