MO Poluotok: “Želimo da zgrada Županije trajno zadrži javnu namjenu, pozivamo nadležno ministarstvo da revidira odluku”

Iz Mjesnog odbora Poluotok osvrnuli su se na jučerašnji prosvjed nezadovoljnih građana zbog prepuštanja zgrade Doma županije Zadarskoj nadbiskupiji.

“Zahtjevi su bili jasni – želimo da zgrada “Županije” trajno zadrži javnu namjenu te pozivamo nadležno ministarstvo da revidira odluku bivšeg ministra o predaji navedene nekretnine Zadarskoj nadbiskupiji.

Predsjednik Vijeća MO Poluotok se, među ostalima, kratko obratio okupljenim sugrađanima te pozvao sve one koji su nezadovoljni odlukama gradskih i državnih vlasti da iskoriste svoje demokratsko pravo te da se za ovu, kao i za ostale teme koje smatraju bitnima, ne ustručavaju samostalno pisati gradskim i državnim službama, vijećnicima, zastupnicima pa i nadbiskupiji, ukoliko smatraju da su odluke tih institucija protivne interesima građana.

Predstavnici vlasti dužni su u situacijama poput ove ujedinjeno i nedvosmisleno zastupati interese svojih sugrađana.
Stoga se nadamo se da će oni, koji su stavili stranačke naloge ispred vlastitog iznesenog mišljenja i strateških interesa Zadra, u budućnosti pokazati više političke zrelosti.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem mail adrese “[email protected]”, društvenih mreža ili osobno u prostorijama MO Poluotok svakog ponedjeljka od 17.30 – 18.30″, poručuju iz MO Poluotok.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...