Lanu Klingor javnost je razapela zbog priznanja afere s oženjenim, među estradnjacima ima raznih priča – Grdović se pokajao, Novković ne

Jedna od žena koja najbolje dokazuje da su takve tvrdnje točne jest Lana Klingor Mihić. U prošlosti je prošla kroz jako tešku situaciju – i to prilično javno i samotno. No, uzdignute glave ostala je do kraja, a o svojoj situaciji ovih dana progovorila je jasno. U podcastu Dorijana Klarića prisjetila se svoje veze s čovjekom koji je tada bio u braku. “Sad ću ti dati taj odgovor, ali postoji jedno veliko ali. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bila takva kakva jesam. Dakle, najveća greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku. Nije bilo ok od mene, ali nitko od ljudi na Zemlji ne može mi suditi. Doći ću na svoj sudnji dan i nosit ću svoj križ i nosim ga kroz život”, rekla je iskreno PR stručnjakinja govoreći o svom odnosu s Ozrenom Müllerom.

Bilo je kroz domaću showbiz povijest raznih primjera ljubavnih trokuta, preljuba i filmskih zapleta. I dok su neki kroz sve plovili transparentno, drugi su na sve načine pokušavali zataškati vlastite indiskrecije. Jedan od njih nije i političar Željko Kerum, koji je informaciju o svom razvodu i romansi s Fani Horvat prije više od deset godina javno objavio putem televizije. Nikad transparentnije – reklo bi se! Željko je u programu lokalne splitske televizije izjavio: “Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete”. Svojim je riječima tada šokirao javnost, no ubrzo se bura stišala, a Kerum se u miru razveo i kasnije uplovio u novu bračnu luku – u kojoj je i danas, piše RTL.

Da je preljubnik, svojedobno je priznao i Mladen Grdović. Estradnjak je priznao da je u izvabračnoj avanturi dobio kćer, no rekao je i da više nikad ne bi prevario suprugu Brankicu. I zaista, otad se o njegovim aferama više nije mogla čuti vijest. Supruga mu je prešla preko afere, a sve nakon što ju je glazbenik skrušeno molio za oprost.

Velikom skandalu svojedobno je bio izložen Goran Višnjić, koji je u konačnici priznao da je imao aferu s Šibenčankom Mirelom Rupić. S njom je dobio djevojčicu, a priča koja je u početku bila neugodna i teška za cijelu Višnjićevu obitelj postala je pozitivna. Posebno danas, kada je sve davna prošlost. Supruga Eva ostala je uz njega i bračnu krizu postepeno su prebrodili u intimi svog doma, daleko od domaće javnosti. Danas Eva i Goran uživaju u obiteljskom životu, a prošlost su ostavili po strani. Višnjić je, iako je tada već bio holivudska zvijezda, priznao hrvatskim medijima svoju indiskreciju i poprilično javno prošao kroz čitav skandal.

O preljubu nije javno govorio, no poznato je da je brak Borisa Novkovića i dugogodišnje supruge Lucije pukao zbog njegove strasne romanse sa slikaricom Ivom Višošević. Kada je njihova ljubav završila, Novković je to sam objavio: “Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički +, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama , oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put”. O svojoj bračnoj indiskreciji nije javno govorio.

Velikom skandalu svojedobno je bio izložen Goran Višnjić, koji je u konačnici priznao da je imao aferu s Šibenčankom Mirelom Rupić. S njom je dobio djevojčicu, a priča koja je u početku bila neugodna i teška za cijelu Višnjićevu obitelj postala je pozitivna. Posebno danas, kada je sve davna prošlost. Supruga Eva ostala je uz njega i bračnu krizu postepeno su prebrodili u intimi svog doma, daleko od domaće javnosti. Danas Eva i Goran uživaju u obiteljskom životu, a prošlost su ostavili po strani. Višnjić je, iako je tada već bio holivudska zvijezda, priznao hrvatskim medijima svoju indiskreciju i poprilično javno prošao kroz čitav skandal. Znate kako se kaže, tko prizna, pola mu se prašta, barem u očima svekolike javnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...