Pamtimo ju kao iznimnu ljepoticu opsjednutu sexom, a ovih dana privlači poglede zbog očite promjene na licu

Američka glumica Kim Cattrall plijenila je pažnju i brojne znatižljene poglede pojavivši se na Varietyjevoj ceremoniji “Power of Women 2022” u Los Angelesu i to prije svega zahvaljujući svom licu zbog kojeg ju neki nisu ni prepoznali na prvi pogled.

65-godišnja Kim je tom prilikom pozirala s kreatorom originalne serije Darrenom Starom, kostimografkinjom Patriciom Field i autoricom Candace Bushnell koje je slučajno srela, koji također nisu sudjelovali u snimanju novih nastavaka serije “Seks i grad” baš kao ni ona.

Slavna plavuše za tu je priliku odabrala tamno odijelo, no svima je bilo teško skinuti pogled s njezina lica jer čini se da je i ona odlučila posjetiti estetskog kirurga, barem ako je suditi po njezinim najnovijim fotografijama na kojima joj cijelo lice djeluje poprilično zategnuto.

Da je uvijek bila iznimno lijepa nije upitno, a njene fotografije iz prošlosti dokaz su i da je prije uloge seksom opčinjene Samanthe njegovala elegantan i sofisticiran izgled prave dame. Kada je počela glumiti Samanthu njen stil se promijenio – Kim je postala vamp žena koja voli dragulje, duboke dekoltee i mlađe muškarce.

Iako sa seta snimanja serije “Seks i grad” nama baš najljepše uspomene, Kim je izdržala svih šest sezona serije te se pojavila i u istoimenim filmovima koji su uslijedili, no netrpeljivosti s kolegicama iz serije, a pogotovo sa Sarom, navodno su presudile tome što je ni u novim epizodama ipak nećemo gledati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...