Madonni je seks trenutno najdraža opsesija: “Bolje da me vlak pregazio nego što sam se udala”

Pjevačica Madonna (64) nije se suzdržavala dok je odgovarala na 50 pitanja obožavatelja o svom nadolazećem albumu, karijeri dugoj četiri desetljeća, požudama i najvećim žaljenjima.

U novom videu, postavljenom na njezin YouTube kanal u utorak, 64-godišnja pop zvijezda dala je iznenađujuće iskren odgovor na pitanje koja joj je odluka bila najgora u životu, odgovor bi vas mogao itekako iznenaditi.

Tijekom intervjua koji je objavila na svom YouTube kanalu pjevačica je otkrila da joj je najgora ideja bila da se vjenča, oba puta, aludirajući na svoje prošle brakove sa Seanom Pennom (62) od 1985. do 1989. i Guyem Ritchiejem (53) od 2000. do 2008. Madonna ima sina Rocca (22) i kćer Lourdes (25) s Carlosom Leonom. Posvojila je djecu Mercy i Davida, oboje od 16 godina, te blizanke Estere i Stelle, od 10 godina.

Zatim je Madonna otkrila da joj je trenutačno najdraža opsesija seks. Na pitanje kako nastavlja pronalaziti inspiraciju u svijetu koji je toliko drugačiji nego kad je počela glazbenu karijeru, pjevačica je rekla: “Ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati biti inspirirani.”

Sedmerostruka dobitnica Grammyja također je izjavila da bi voljela surađivati ​​s Kendrickom Lamarom prije nego prizna najteži dio rada na svom nadolazećem biografskom filmu trpajući svoj cijeli život u dugometražni film. Kasnije je rekla da je seks zaslužan za to što ju je održalo na životu te da bi voljela ponovno raditi s Britney Spears.

Nego, da se vratimo na njezin brak s Guyem Richiejem, 2015. je za The Sun pjevačica otkrila što to nije štimalo u njihovom braku. “Ponekad sam se osjećala zatvoreno. Nije mi bilo dopušteno da budem ono što jesam. Moraš pronaći nekoga tko prihvaća ono što jesi i kome je to ugodno”, istaknula je Madonna koja je kasnije priznala da je bolje da ju je “pregazio vlak” nego da se udala za njega.

Da bi eventualno smirio “strasti” koje je Madonna izazvala u medijima nakon teških izjava o svom bivšem suprugu, engleski filmski redatelj rekao je za časopis Details da Madonnino i Guyevo zajedničko vrijeme nije nešto za čim žali jer pjevačica voli “djecu koja su proizašla iz toga”.

Davne 1991. Madonna je Seana Penna nazvala “ljubavlju svog života”, par je tijekom godina održavao prijateljski odnos. Prije četiri godine, dvostruki dobitnik Oscara rekao je da je njegova prva žena Madonna daleko bolja od Britney Spears. Naime, budući da su oboje tek bili izašli iz veze, počeli su se družiti kao prijatelji pa onda i izlaziti. Međutim, njihova je veza ubrzo prerasla u pravu romansu. Nakon samo šest zajedničkih mjeseci, Madonna i Penn vjenčali su se u kolovozu 1985.

Naime, u travnju 1986. Sean je u noćnom klubu napao tekstopisca jer je mislio da je poljubio Madonnu. Optuženi muškarac bio je netko koga je Madonna poznavala, pa je to počelo stvarati probleme u njihovoj vezi i pokazalo nedostatak povjerenja. Stoga su se odlučili razići…

Danas Madonna rijetko izlazi u javnost, ali kad izađe onda šokira svojom pojavom. Pjevačica je kroz godine napravila niz estetskih operacija, a dobro se koristi fotošopom što je vidljivo na njezinom Instagramu.

Stvarnost je drugačija, a njezino pravo lice (natečeno i bez filtera) je zaprepastilo javnost. Fanovi joj često pišu da nije ni sjena osobe koja je nekoć bila, javlja Net.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...