Zadarski HDZ odgovara Meštroviću: Dukić je dva puta izabran imenom i prezimenom te uvjerljivo dobio natpolovični broj glasova, više od cijele liste Enija Meštrovića ili Marka Vučetića i SDP-a

Nakon poziva kojeg je nezavisni vijećnik Enio Meštrović uputio gradonačelniku Branku Dukiću da da ostavku, nije dugo trebalo čekati na reakciju iz redova zadarskog HDZ-a.

Oni su, pak, svoj odgovor objavili na svojoj Facebook stranici.

– Enio, nije gradonačelnik predložio nezakonit proračun nego ste baš vi u suradnji s Akcijom mladih (seniora) i SDP-om izglasali nezakonite amandmane zbog kojih je Grad danas blokiran.

Gradonačelnik Dukić dva puta je izabran imenom i prezimenom te uvjerljivo dobio natpolovični broj glasova. Više od cijele liste Enija Meštrovića ili Marka Vučetića i SDP-a.

Gradonačelnik i gradska uprava rade svoj posao temeljem povjerenja dobivenog od strane građana. Gradsko vijeće je to koje NE funkcionira, ZAUSTAVLJA projekte i DONOSI nezakonite amandmane.

Ne želite suradnju. Niste se odazvali na niti jedan sastanak na temu izrade proracuna na koje ste bili pozvani (sastanaka za proračun)

Je li to ‘odgovorno’ ponašanje?

U ovom trenutku gradonačelnik je JEDINI faktor stabilnosti.

U interesu Zadra je da ima STABILNO Gradsko vijeće. Prema tome, kad god želite možemo na izbore za Gradsko vijeće, stoji u objavi HDZ-a Zadar.

U objavi se nudi mogućnost i rješavanja kviza s popratne slike.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...