Iz Italije stigla interesantna ideja za Otok ljubavi, Kardum: “Htjeli su napraviti kapelicu i restoran, a ispod salu, no…”

I dalje je na Njuškalu aktivan oglas o prodaji Galešnjaka u zadarskom arhipelagu za koji se traži 97.948.500 kuna.

Ljubav u ovoj priči vrijedi sto milijuna kuna. I interesa ima.

Proteklog vikenda, otkriva nam predstavnik prodavatelja Silvestro Kardum, Pašmanski kanal posjetili su interesenti iz Italije.

I donijeli sjajnu ideju.

Riječ je o jednom fondu iz Italije, bili su njihovi predstavnici koji su željeli uložiti u teren. Nisu bili zainteresirani za kupnju, već za zakup. U priču bi ušli s nama, no tražili su malo pre veliki postotak, pa ipak nije došlo do realizacije. Ipak, ideja je bila veoma dobra jer su htjeli napraviti kapelicu za vjenčanja i restoran, a ispod restorana salu za ples i zabavu, što bi bilo jako, jako zanimljivo za ovaj otok, kazuje nam Kardum.

Destinacijska vjenčanja sve su popularnija. A niti jedna destinacija ne može se mjeriti s onom koja je u svijetu brendirana kao mjesto zaljubljenih. Mladencima bi nedvojbeno pružila romantičnu i chic atmosferu. Poduzetnici iz Italije, napominje predstavnik prodavatelja, možda se i predomisle oko postavljenih uvjeta.

Dogodilo se to da su tražili su veliki postotak zarade, što se nije svidjelo vlasnicima jer smo htjeli ući u priču pola pola. Investicija koja bi se napravila na tom otoku nije ni približna vrijednosti terena, pa zašto bi mi u tom slučaju davali više od 40, 50 posto ako je naš dio četiri puta veći od njihovog kapitala, zaključuje Kardum.

U međuvremenu, potvrđuje nam, nije bilo novih ponuda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...