Erik Pavin odabran za Nagradu Zadarske županije za životno djelo, a objavljene i nominiracije za Godišnju nagradu Zadarske županije za 2022. godinu

Ugostitelj Erik Pavin odabran je  za Nagradu Zadarske županije za životno djelo, a objavljeni je i popis nominiranih za  Godišnje nagrade Zadarske županije za postignuća ostvarena u 2022. godini. Među njima se ističu Sveučilište u Zadru koje je nagrađeno za postignuća u znanosti te Gimnazija Vladimir Nazor, tj. ŠSD Vladimir Nazor za postignuća u sportu.

Dodjela javnih priznanja održat će se na svečanoj sjednici Županijske  skupštine povodom Dana županije. Priznanja će dobitnicima uručiti predsjednik Županijske skupštine, a odabrao ih je Odbor za dodjelu javnih priznanja Zadarske županije.

Ugostitelj Erik Pavin odabran je među sedam predloženih kandidata za Nagradu za životno djelo, a za Godišnju nagradu bilo je ukupno 26 kandidata, a odabrano je njih 12. Donosimo vam popis nominiranih za Godišnjeu nagradu.

Godišnje nagrade Zadarske županije za postignuća ostvarena u 2022. godini nominirani su:

Petar Logar
(područje vatrogastva)

Gimnazija Vladimira Nazora – Školsko sportsko društvo Vladimir Nazor
(područje športa)

Matej Nevešćanin i Šime Perić
(područje športa)

OLIMP d.o.o za proizvodnju i trgovinu
(područje gospodarstva)

Udruga “A cappella” pjevanja A.K.A. Crescendo
(područje kulture i umjetnosti)

Sveučilište u Zadru
(područje znanosti i obrazovanja)

Josip Pulja
(područje športa, tjelesne kulture i ostala područja društvenog života)

Anamarija Botica Miljanović
(područje kulturno prosvjetnog rada, društvenog i humanitarnog rada)

Nogometni športski klub Sveti Mihovil
(područje sporta i odgoja djece i mladih)

Šime Fantela i Mihovil Fantela
(područje sporta)

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...