Branko Dukić o privatizaciji HNK Zadra: “Cijeli proces mora biti transparentan!”

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić danas je u Maloj vijećnici održao Kolegij s pročelnicima upravnih odjela.

Jedna od točaka dnevnog reda bio je i HNK Zadar, ali i pisma namjere što su ga Klubu sa Stanova poslali zainteresirani investitori Šime Kršlović, australski poduzetnik u IT industriji, te kanadski građevinski poduzetnik Marino Kulaš. Idući korak vodstva HNK Zadar, na čelu s predsjednicom Ivom Bokanović, dogodit će se u srijedu 31. svibnja, za kada je zakazan sastanak s predstavnicima vijećnika klubova Gradskog vijeća.

Dukić je naglasio kako cijeli proces privatizacije HNK Zadar mora biti prije svega transparentan:

Sama predsjednica nogometnog kluba izvijestila je javnost o zaprimljenim pismima namjere o privatizaciji HNK Zadar. Ovaj smo tjedan imali prezentaciju tih ponuda, dok će već idući tjedan ponude biti predstavljene i vijećničkim klubovima. Naravno da nam je potreban razgovor na ovu temu, ali cijeli proces mora biti transparentan, govori gradonačelnik i nastavlja:

Na sastanku smo dogovorili da se do kraja ovog tjedna pripremi detaljna analiza. Sljedećeg tjedna organizirat će se sastanak s vijećnicima, na kojem će se detaljnije prezentirati obje pristigle ponude, kao i budući koraci oko preoblikovanja HNK Zadra, zaključio je Branko Dukić.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...