Dukić: “Spremni su natječaji za najam stanova u Zagrebu i Splitu za smještaj roditelja djece koja se liječe izvan Zadra”

Sukladno postignutom dogovoru, Grad Zadar krenuo je s realizacijom još jednog projekta, a to je najam stanova u drugim gradovima.

– Spremni su natječaji za najam stanova, dva u Zagrebu i jedan u Splitu, za smještaj za roditelje djece koja se zbog težih oboljenja moraju liječiti izvan Zadra. Sutra očekujemo objavu tih natječaja, najavio je gradonačelnik Branko Dukić.

Podsjetimo, i to je jedan od prihvaćenih amandmana Nezavisne liste Enija Meštrovića koji su uvršteni u novi gradski Proračun. Iznosi predviđeni su maksimalno 1.500 eura za najam stana, a ukupan iznos za najam stanova predviđen ovim amandmanom je 247.500 eura, a za subvencioniranje najma 126.000 eura.

– Radimo i na realizaciji svih ostalih prijedloga koji su dogovoreni i uvršteni u proračun, najavio je Dukić danas.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...