FOTO U Kožinskom prilazu opet se ništa ne radi, ulica je u užasnom stanju, stanovnici više nemaju strpljenja nakon gotovo 11 mjeseci radova

U veljači ove godine pisali smo o sporom, ili gotovo nikakvom, tijeku radova u ulici Kožinski prilaz na Plovaniji, nakon što su nam se javili nezadovoljni građani tog dijela grada.

No, čini se da ni danas situacija nije ništa bolja jer su u našu redakciju ponovno stigli upiti nezadovoljnih stanara koji nam kažu kako su radovi, koji su se donekle pokrenuli nakon našeg pisanja, ponovno stali.

– Radovi su trajali mjesec dana i sad zadnjih 2 mjeseca opet sve stoji. Ulica je u užasnom stanju, ljudi su primoreni voziti se takvom ulicom  jer moraju doći do kuća i stanova, a što se svakodnevno uništavaju vozila i živi u prašini nikog nije briga. Radovi su započeli u srpnju 2022. godine, a sad je već skoro lipanj 2023. godine što je gotovo 11 mj. radova, a realno na 200m ulice taj posao se završi za 2 mjeseca. Počinje turistička sezona i dosta stanara ima apartmane koje iznajmljuju i od kojih žive, a kako će u ovom džumbusu primati goste, pišu nam rezignirani stanovnici tog dijela grada, čije nezadovoljstvo svakog dana sve više raste.

Ono što žele jest da se sve skupa ubrza i već jednom završi jer, kako kažu, “ovo sve skupa prelazi sve granice zdravog razuma”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...