NAPOKON Danas se vrši asfaltiranje nosivim asfaltnim slojem ulice Put Dikla

U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na  izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja “Park” s pripadajućim kolektorima i tlačnim cjevovodom– 2. faza izgradnje“, iz Odvodnje obavještavaju da se, prema planu, danas, dana 09. svibnja 2023. godine vrši asfaltiranje BNS (nosivim) asfaltnim slojem ulice Put Dikla od križanja s Ulicama Antuna Mihanovića i Asje Petričić do križanja s Ulicom Ksavera Šandora Đalskog, uključujući križanje s Ulicama Augusta Šenoe i Valerije de Ponte.

– Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, napominju iz Odvodnje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...