Održan sastanak predstavnika HNK Zadar i Grada Zadra: Iva Bokanović i Krševan Santini predstavili pristigle ponude

Predstavnici HNK Zadar održali su danas sastanak s predstavnicima Grada te predstavili dvije ponude od strane zainteresiranih investitora. Investitori zadarskih korijena iz Australije i Kanade poslali su obvezujuće ponude na klupsku adresu stadiona na Stanovima, a predsjednica Kluba Iva Bokanović i Krševan Santini te su ponude predstavili gradonačelniku Branku Dukiću te Ivanu Mijoloviću, Krešimiru Karamarku, Anti Ćurkoviću, Snježani Jurinić i Darku Kasapu iz Grada Zadra.

Zadovoljni smo sastankom, napravili smo prvi važan korak. Na idućem sastanku s predstavnicima vijećničkih klubova treba se definirati pozicija Grada Zadra nakon čega će se pristupiti razgovorima s potencijalnim investitorima – istaknula je predsjednica Bokanović.

Sastanak s predstavnicima vijećnika klubova Gradskog vijeća Grada Zadra će se održati u srijedu 31. svibnja 2023. Njima će se predstaviti uvjeti koje u konačnom preoblikovanju HNK Zadar treba ispuniti Grad Zadar i time stvoriti pretpostavke za buduće aktivnosti u interesu svih dionika.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...