Plenković: “Miks kompleksa i ljubomore pršti iz Milanovića, čak ponovo i šmrče”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje u utorak navečer na svečanosti u zagrebačkom HNK-u povodom Dana državnosti. No prije toga premijer je dao izjavu za medije, prenosi N1.

Odgovorio je na izjave predsjednika Republike Zorana Milanovića.

– Već tradicionalno difamiranje, pogotovo na mene osobno. Prvo, ja sam 90-e glasao za HDZ, on je rekao da nije za nikoga. Drugo, ovo kontinuirano difamiranje moje obitelji, pogotovo mog oca, ja se u njegovog oca ne diram. Ima puno ljudi koji govore o njegovom ocu, on to zna, ali ja to neću govoriti. Drugo je stan, moji su roditelji bili ugledni ljudi, svojim su novcima kupili svoj stan, nitko im ga nije dao, nije bio društveno vlasništvo, nitko im ga nije poklonio. To je druga difamacija. Treća difamacija da sam se ja osjećao nesigurno. Naprotiv, sretno, veselo sam se osjećao jer je pred nama vrijeme slobode i demokracije, rekao je Plenković.

– Nisam primijetio da je 90-ih godina, dok je Milanović bio diplomat, dio dok perioda smo proveli skupa, da ikada na bilo koji način nije sudjelovao u proslavi Dana državnosti na ovaj datum. Dok je bio obični diplomat. Ne sjećam se da mu je 30. svibnja bio problem. To se dobro zna, dodao je.

– Miks kompleksa i ljubomore pršti iz Milanovića, čak ponovo i šmrče, rekao je Plenković.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...