The Siids i The Black Room promoviraju novi materijal na Urbofon Live-u

– Jako se veselimo svirci u Zadru!! Bit će to odlična rock fešta pa dođite u što većem broju, poručili su riječki rockeri The Siids i The Black Room koji u zadarski Guma Bar stižu 12. svibnja na krilima novog materijala kojeg do kraja godine planiraju objaviti za Dallas records.

The Siidsima će ovo biti četvrti nastup pred zadarskom publikom, a prema riječima Stanislava Grdakovića, pjevača ovog energičnog elektro rock dua, nikad u glazbenoj karijeri nije se dogodilo da u tako kratkom razdoblju imaju prilike svirati u istom gradu. Pohvalio je inicijativu cjelogodišnjeg koncertnog programa Urbofon Live koji se trudi Zadar vratiti na koncertnu kartu urbane glazbe u Hrvatskoj.

Odnedavno trojac, The Black Room će se po prvi put predstaviti zadarskoj publici.

– Već dulje vrijeme pokušavamo dogovoriti svirku u Zadru ali dosad nikako nije išlo. Zato smo jako sretni što stižemo upravo na Urbofon Live jer je to sjajna inicijativa koju će, nadam se, ljudi prepoznati i podržati! Mi vam garantiramo odličan provod i energičnu svirku, poručio je Ivan Ritoša, bubnjar The Black Rooma.

Promo

Riječke rock snage stižu u Guma bar, u okviru Urbofon Live programa, 12. svibnja. Koncert počinje u 21 sat, a odvija se u suradnji s riječkom udrugom Distune koja provodi hvalevrijedan projekt “Upadaj u kombi”.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR su u prodaji online putem Entrio platforme, a nabaviti ih možete i u uredu Udruge Prizma na adresi ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, radnim danom od 8 do 16 sati, te na ulazu u klub, na dan koncerta od 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...