VIDEO Zanimljivi gosti u “Ritmu grada”; Udruga Back2basic najavila natjecanje barmena, Alessija Cortesi predstavila Premium začine

U današnjoj nam je emisiji “Ritam grada” bilo vrlo veselo i zanimljivo. Naime, gosti su nam bili članovi Udruge ugostiteljskih djelatnika Back2basic kao i Alessia Cortesi, zastupnica Premium začina u Zadru.

Povodom veselom jutro na Anteni, koje nije prošlo niti bez zanimljivog “jutarnjeg” koktela, bilo je održavanje Regionalnog natjecanja barmena koje će se održati u utorak, 30. svibnja u Muro baru, a kojeg priređuje upravo ova udruga.

Ante Butić i Mate Nemarić iz Udruge Back2basic najavili su ovo natjecanje koje će okupiti 20-ak barmena iz naše i susjedne Šibensko-kninske županije. Bit će to dan ispunjen zanimljivim koktelima, maštovitim kreacijama i, dakako, dobrom glazbom. Dečki su pozvali i naše sugrađane, ali i sve goste grada da dođu na ovaj svojevrsni mali festival.

Tom će se prigodom prezentirati i Premium začini koji se, osim u kuhanju, mogu odlično koristiti i za koktele, u što smo se i sami uvjerili. Kako nam je rekla gđa Cortesi, ponuda začina obuhvaća gotovo cijelu kuglu zemaljsku, a sve to moći ćete probati i u Muro baru.

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku…

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...