Bepo Bajlo iskreno poručio: “Davno sam rekao da će HNK Zadar igrati kvalifikacije, dobro znam propozicije!”

Profesor Josip Bepo Bajlo otvorio je dušu nakon što je HNK Zadar dobio zeleno svjetlo od Hrvatskog nogometnog saveza za igranje kvalifikacija za ulazak u treći rang hrvatskog nogometa, 2.NL.

Momci sa Stanova koje vodi trener Dragan Blatnjak igrat će dvije utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Karlovca, prvu već u nedjelju, 11. lipnja od 17.30 sati na Stanovima, uzvrat je u subotu, 17. lipnja, također u 17.30 sati u Karlovcu na stadionu “Branko Čavlović -Čavlek”, kapaciteta 12 tisuća mjesta.

Bepo Bajlo je istaknuo kako su propozicije i više nego jasne, te da ih se mora poštovati, ali imao je i poruku NK Zagori:

– Da će HNK Zadar igrati kvalifikacije to sam već davno rekao, a to se sada i obistinilo! Dugo godina sam već u nogometu, prije sam bio i član komisije za licenciranje, još u vrijeme dok je bila Udruga prvoligaša. Poznajem propozicije! Inače, dobro pratim propozicije koje se nisu ništa posebno promijenile, bio sam u tijeku i znao sam! Izvukli smo u ždrijebu Karlovac koji je težak protivnik, dobra su momčad koja ima velike ambicije, a vodi ih i iskusni trener Igor Pamić. Mišljenja sam, da unatoč svemu, HNK Zadar ima kvalitetu s kojom može proći Karlovac, jer naši momci su motivirani i dobro rade. Uz novog vlasnika Kluba smatram da će HNK Zadar ubrzo doći i do najvišeg ranga, HNL-a. Moram dodati, kako je HNK Zadar institucija koju treba poštovati, ima kvalitetu i pripada višem rangu, govori Bajlo i govori da se ne plaši doći u Unešić:

– Dugo godina sam dolazio u Unešić sa prvoligašem NK Zadrom, kada smo na moju inicijativu igrali prijateljske utakmice jer je Zagora htjela igrati protiv prvoligaša. Uvijek sam prema njima bio pošten i korektan. Ne znam zašto je NK Zagora reagirala na takav način, ali ne zamjeram im ništa, iako su uložili dosta velika sredstva. Ali pravila su pravila i treba ih se pridržavati! Poručujem NK Zagori kako se nadam da će pronaći snagu, te da će sljedeće sezone opet ostvariti rezultat kao i ove godine. Uopće se ne plašim doći u Unešić, pa ja tamo imam prijatelje i uvijek sam bio dobrodošao. Ne bojim se ja nikoga, nisam na plaći u HNK Zadar i na Stanovima sam isključivo kako bih savjetima pomogao zbog svog iskustva i znanja, zaključio je profesor Bepo Bajlo.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...