Danas se završava asfaltiranje ulica Asje Petričić i Maka Dizdara od križanja s Ulicom Bruna Bušića do križanja s Putom Dikla

U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja “Park” s pripadajućim kolektorima i tlačnim cjevovodom“, 3 faza izgradnje, prema planu, danas, dana 07. lipnja 2023. godine vrši se asfaltiranje habajućim (završnim) asfaltnim slojem dio Ulice Asje Petričić (između dvije škole) i dio Ulice Maka Dizdara od križanja s Ulicom Bruna Bušića do križanja s ulicom Put Dikla.

Time su dovršeni radovi po projektu „Crpna postaja “Park” s pripadajućim kolektorima i tlačnim cjevovodom“, 3 faza izgradnje, slijede ispitivanja i priprema dokumentacije za tehnički pregled.

– Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, mole iz Odvodnje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...