Bepo Bajlo o optužnici Luki Modriću: “Tko će to dokazati da je lagao, Luka nije štitio Zdravka Mamića!”

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku je prije devet dana, podiglo je optužnice pred Općinskim sudom u Osijeku protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena, zbog sumnji u počinjenje kaznenih djela davanja lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću.

Spornu optužnicu prokomentirao je dugogodišnji zadarski sportski djelatnik, profesor Josip Bepo Bajlo:

– Podizanjem optužnice se ruši Hrvatski nogometni savez, samim time se blamira i država Hrvatska! Luku Modrića dobro poznajem jer s njim sam surađivao još 2000. godine kada sam mu potpisao pristupnicu prema Dinamu. Smjestio sam ga i u hotel Kolovare, već onda je bio dobar momak. Garantiram da je Luka pošten čovjek! Sramotno je da se prvi put u povijesti nekoga optužuje za davanje lažnog iskaza. Bio sam sudac porotnik dvadeset godina, znam sve i nikome se ništa nije dogodilo. Nema šanse da Modrić završi u zatvoru, uostalom, tko će to dokazati da je dao lažni iskaz! I još nešto, Modrić nije štitio Zdravka Mamića i na sudu je rekao istinu! Mamića je zaštitila Skupština NK Dinamo, koja je odlučila kako on prema Dinamu nema nikakvih obveza.

Bepo je stao i u obranu Lovrena:

– Pratio sam njegovu karijeru i puno je dao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Isto tako, dosta je donirao i u humanitarne svrhe. Smatram da je Dejan, baš kao i Luka, jedan čestit i pošten momak koji zaslužuje poštovanje, rekao je profesor Josip Bepo Bajlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...