Za tri dana kreću “Dani otvorenih vrata” ŽKK Zadar za djevojčice rođene 2009. godine i mlađe, uz učenje od trenerica Josipe Zanki i Marije Mazije!

Iz ŽKK Zadar najavili su “Dane otvorenih vrata” koji su na rasporedu od 10. do 21. srpnja.

Treninzi će se održavati od ponedjeljka do petka od 9 do 10 sati u dvorani 2 ŠC Višnjik. Košarkaška je to zabava, ali i učenje za djevojčice rođene 2009. godine i mlađe, koje do sada još nisu trenirale košarku, ali za one i koje imaju košarkaškog znanja. Sve zainteresirane će uz dva tjedna besplatnih treninga i učenja uz trenerice Josipu Zanki i Mariju Maziju, moći kroz razna natjecanja osvojiti i neku od nagrada. “Dane otvorenih vrata” ŽKK Zadar posjetit će i bivše košarkašice Zadra, Lara Nikpalj Vukorepa, Ana Vrsaljko, Marija Režan, Martina Gambiraža i Lucija Perica.

Sve zainteresirane djevojčice mogu se prijaviti na broj mobitela 095/ 907-94-09 ili putem Facebook i Instagram profila ŽKK Zadar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...