Klapi Munita 2. nagrada žirija i nagrada festivalskog orkestra za najbolju skladbu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima

Zadarska klapa Munita proteklog je vikenda opet nagrađena na netom održanom festivalu “Večeri dalmatinske pisme 2023.” u Kaštelima  za svoju novu pjesmu “Snovima ću tvojim proći”. Na festivalu na kojemu već u niz navrata bilježe nagrade i velike uspjehe, ovoga su puta zaslužili drugu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda i nagradu festivalskog orkestra za najbolju skladbu.

Članovi klape s ponosom ističu da su u svega četiri posljednja nastupa na ovom festivalu osvojili ukupno 10 nagrada, svrstavajući se time u red najnagrađivanijih klapa u povijesti ovog festivala s tradicijom dužom od 20 godina. Autor svih pjesama Munite član je klape Vjekoslav Šuljić, pa je to slučaj i sa nagrađenom “Snovima ću tvojim proći”, koja je predstavljena javnosti prije nepunih mjesec dana.

Klapa Munita time u svojoj desetoj godini postojanja nastavlja niz uspješnih nastupa na glazbenim festivalima, a svoj će dosadašnji rad okruniti obljetničkim koncertom 9. studenog u HNK Zadar, uz eminentne glazbene goste.  Također će predstaviti i novi studijski album u izdanju Croatia Recordsa, na kojem će se, između ostalih, naći i upravo nagrađena pjesma.

Čestitamo dečkima na uspjehu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...