NEMA ODMORA ZA LOPOVE Krali ruksake, nakit, novac, vanbrodske motore, mobitele…

S ponedjeljaka na utorak, 24./25. srpnja u Kolanjskom Gajcu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman koji koristi državljanin Italije u dobi od 20-godine, odakle je otuđio ruksak, srebrni nakit i sunčane naočale.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U istom razdoblju u Zadru nepoznati počinitelj je u Ulici Josipa Jurja Strossmayera provalio u objekt obrta, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljaka na utorak, 24./25, srpnja na Viru, nepoznati počinitelj je iz mjesne lučice s gumenog broda u vlasništvu 37-godišnjeg državljanina Poljske otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Prekjučer, 24. srpnja u Pašmanu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 45-godišnje hrvatske državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...