FOTO Ljeto u znaku ljubavi; Znamo super mjesta idealna za bijeg u dvoje

Sfinga koja ispunjava (ljubavne) želje, zalazak sunca koji obara s nogu, impresivna srednjovjekovna gradska jezgra, morske orgulje, prirodne ljepote i neponovljiv dalmatinski šarm – Zadar je definitivno hot spot za romantična iskustva!

A ako tražite nešto baš posebno, otmjeno i intimno, imamo savršen prijedlog. Falkensteiner Hotel Adriana smješten je usred raskošnog vrta s pogledom na more, okružen opojnim mirisima Mediterana, a parovima nudi mir i vrhunsku uslugu. Ovaj butik beach hotel nalazi se u zadarskom Boriku uz lijepu plažu s Plavom zastavicom.

Parovi ovdje najradije uživaju na romantičnoj terasi, udobno smještani uz bazen ili u ekskluzivnom a’ la carte restoranu Magnolia. Kulinarski tim priprema pravu malu proslavu za nepce uz mediteranske specijalitete, svježe ulovljenu ribu i morske plodove. Za romantične večeri u dvoje tu je i Adriana bar s probranim vrhunskim vinima.

A osim profinjenog ambijenta i gastronomske čarolije, možete se prepustiti i spa užitcima. Tijelo će vam biti zahvalno nakon kupke s morskim solima, morskog peelinga ili pakunga tijela s morskim algama. Aquapura Spa centar u obližnjem hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom „Lemon“, vanjskim whirlpoolom, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studijom s kardio uređajima, Private Spa kutkom za dvoje i Vital barom.

Za aktivno ljeto u paru

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i fantastičnim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat na lijepom otoku Krku mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju i cijeli dan guštati uz bazen ili se upustiti na aktivne i gastro avanture.

Čak 60 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku, a za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

Tu je i hotelska usluga ‘sport concierge’ u sklopu koje možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti kao što su supovi, oprema za ronjenje, bicikli… i upustiti se u pravu malu pustolovinu.

Gurmane pak očekuju kulinarske majstorije iz restorana Curicta, a Park Punat bar s vanjskim self service barom za pićem u blizini bazena nude sve što vam je potrebno za idealan predah od brojnih aktivnosti.

Avantura bez premca

Istražite lokalne ljepote zlatnog otoka Krka uz degustacije poznatih lokalnih delicija na biciklističkoj turi uz obalu i kroz stari grad Punat. Bajkovit ugođaj zaljeva i otoka Košljun doživite veslanjem ili daskanjem supom u dvoje. Prepustite se čaroliji pejzaža i plaža, zaronite uz profesionalne vodiče, tragajte za ježincima i zaljubite se u čudesan svijet podmorje Punta!

-15% SUNSHINE SPECIAL

Rezervirajte svoje romantično Falkensteiner ljetovanje i uštedite do -15% popusta.

Sanjati ljeto u dvoje je prekrasno. Još je bolje rezervirati romantičan odmor iz snova! Radujte se sunčanim satima pokraj mora, romantičnim panoramama zalaska sunca i uzbudljivim izletima u grad i okolne prirodne ljepote. Krenite na vaš odmor sada!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...