Njemački policijski časnik za vezu Tim Nowottnik posjetio PU zadarsku, susreo se s načelnikom Dražinom

Jučer, 25. listopada Policijsku upravu zadarsku posjetio je policijski časnik za vezu u Veleposlanstvu SR Njemačke Tim Nowottnik, u pratnji pomoćnice Kristine Pavlek. Policijskog časnika su primili načelnik Policijske uprave zadarske Anton Dražina i zamjenik načelnika, Ivan Gambiraža.

Tijekom posjeta održan je radni sastanak na kojem ih je načelnik Dražina upoznao s ustrojem i područjem nadležnosti Policijske uprave zadarske, kao i stanjem sigurnosti s posebnim osvrtom na proteklu turističku sezonu, javljaju iz PU zadarske.

Napomenuo je kako je ostvarena dobra suradnja s njemačkom policijom te kako su kroz projekt Sigurne turističke destinacije na zadarskom području proteklih godina sudjelovali i kolege njemački strani policajci.

U tom smislu načelnik je istaknuo kako svi pokazatelji potvrđuju kako je ova županija upravo zbog sigurnosti naročito privlačna turistima i prepoznata kao sigurna destinacija.

Časnik za vezu Tim Nowottnick pokazao je zanimanje za rad policije i izrazio zadovoljstvo susretom.

Tijekom razgovora dogovorena je daljnja suradnja i zajedničko djelovanje kako bi se najučinkovitije i na obostrano zadovoljstvo rješavale situacije u kojima sudjeluju državljani Njemačke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...