PULJAK JAČA STRANKU U ZADRU Vijećnica Višnja Pećarić prešla u Centar

Nezavisna vijećnica u Županijskoj skupštini, Višnja Pećarić, prešla je u stranku Centar splitskog gradonačelnika Ivice Puljka. Njenim dolaskom Centar je u vrlo malo vremena u Skupštini dobio drugog vijećnika s obzirom da se Puljku već pridružio i vijećnik Davor Čerkuć.

Naime, Nezavisa lista Ivice Žuvele raspala se kao kula od karata te su neki vijećnici otišli u Centar, a neki su zadržali nezavisni status. Vijećnici djeluju u županijskom klubu “Ad astra” u kojemu je još jedan bivši Žuvelin vijećnik, Angelo Žilić, dok stranku na razini grada vodi predsjednik Zdenko Jukić.

Čerkuć ističe kako su on i Višnja Pečarić već surađivali, osobito u obilasku europskih centara, poput Ljubljane, Bratislave i Bruxellesa.

Kolegica Pećarić je kvalitetan kadar i izuzetno mi je drago zbog njene odluke o dolasku u našu stranku. Od danas je tako u Županijskoj skupštini nas dvoje vijećnika, a ja sam potpredsjednik kluba. S kolegom Žilićem nastavljamo dalje radit, ali sada ojačani za još jednog vijećnika, poručuje Čerkuć.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...