Dvorana Boksačkog kluba Ares postaje jedna od najljepših u Hrvatskoj uz novu podlogu

Dvorana Boksačkog kluba Ares postaje jedna od najljepših u Hrvatskoj uz novu podlogu koja donosi vrhunske uvjete za boksače i rekreaciju. Ovaj novi dodatak dvorani rezultat je studioznog istraživanja i pažljivog odabira materijala kako bi se sportašima pružila vrhunska podrška tijekom treninga i mečeva.

– U ovoj godini, uložili smo značajna sredstva zajedno s udrugom Prime Time fitness u unapređenje dvorane, uključujući kupnju novog ringa, podloge, vreća za udaranje, opreme za trening, raznih utega i sprava, postavljanje motivacijskih naljepnica na prozore i zidove, farbanje dvorane te instaliranje klimatizacije kako bismo stvorili optimalne uvjete za naše boksače i rekreativce. Dodatno, želimo izraziti iskrenu zahvalnost športskoj zajednici grada Zadra na njihovoj velikodušnoj donaciji koja je omogućila nabavku ove nove podloge, a posebno predsjednici športske zajednice grada Zadra, Snježani Jurinić, koja je bila ključna u podršci ovom projektu. Također, ponosno ističemo da naš klub broji preko 200 članova, od kojih je čak 160 djece u dobi od 5 do 16 godina, te smo predani pružanju vrhunskih uvjeta za razvoj mladih boksačkih talenata. Nadalje, neizmjerno zahvaljujemo djelatnicima Športskog centra Višnjik na njihovom neprocjenjivom doprinosu i podršci prilikom radova farbanja, postavljanja klupčica za prozore i drugih aktivnosti, koji su dodatno unaprijedili estetiku i funkcionalnost naše dvorane, naveli su iz Kluba.

Treneri Nikola Marketin mag.cin. i Vedran Bajlo mag.cin. izražavaju svoje oduševljenje novom podlogom i unaprijeđenim uvjetima. Njihova sreća i zadovoljstvo su dodatna potvrda vrijednosti ovog ulaganja u dvoranu koja nosi ime po njihovom pokojnom treneru Damiru Zriliću. Ovaj korak ka unapređenju sportskih uvjeta jasno pokazuje posvećenost boksačkog kluba Ares u pružanju vrhunskih uvjeta za razvoj boksačkih vještina i sigurnost sportaša.

Dvoranu dijele Boksački klub Ares i Prime Time fitness, zajedno gradeći jednu prekrasnu sportsku priču. U budućnosti, ove dvije udruge planiraju provesti mnogo zajedničkih projekata.

Najvažniji faktori u vezi s novom podlogom uključuju:

– Vrhunski Materijal:

Korištenje visokokvalitetnih materijala koji pružaju visoku apsorpciju udaraca, smanjujući stres na zglobovima boksača i omogućavajući bolju kontrolu pokreta.

– Optimalna Debljina i Elastičnost:

Podloga je dizajnirana s idealnom debljinom i elastičnošću, osiguravajući siguran i udoban osjećaj pri kretanju, kao i sprječavanje povreda.

-Jednostavno Održavanje:

Materijali koji se lako čiste omogućavaju redovito održavanje higijene, što je od suštinskog značaja za sportske dvorane.
-Izdržljivost i Trajnost:

Nova podloga obećava dugotrajnost kako bi izdržala intenzivnu upotrebu i zadržala svoje kvalitete tijekom dužeg vremenskog perioda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...