Sveučilište u Zadru obilježava Dan grada Zadra

U četvrtak 23. studenog od 14 sati Odjel za germanistiku priredit će šetnju gradom „Ulicama našega grada“, za studente prve godine prijediplomskog studija kako bi bolje upoznali grad u kojem studiraju. Poziv je otvoren i za studente s viših godina studija, a polazak je s Obale kralja Petra Krešimira IV 2. Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu istog dana u 18 sati u zgradi SEP (bivša Tehnička) u suradnji s Udrugom senzornih analitičara maslinovog ulja Olea Zadar organizira predavanje i radionicu “Maslinina muha i mane koje izaziva u maslinovom ulju”. U isto vrijeme u Austrijskoj knjižnici dr. Alois Mock održat će se kviz o Zadru na njemačkom jeziku.

U ponedjeljak 27. studenog od 10 sati u Gradskoj knjižnici Zadar, Ogranak “Aleksandar Stipčević” – Arbanasi, Odjel za klasičnu filologiju organizira edukativnu radionicu za djecu nižih razreda osnovnih škola „Postani rimski car na jedan dan“. U poslijepodnevnim satima Odjel za pedagogiju u zgradi SEP priređuje okrugli stol “Pomoćnici u nastavi – Izazovi i perspektive”. Očekivano trajanje je od 17 do 19 sati.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...