ZAVJET ŠUTNJE Ni u Gradu ni u Turističkoj zajednici ne žele reći što, nakon ostavke, radi Mario Paleka

Mario Paleka podnio je ostavku 30. listopada, no do danas se ne zna što radi bivši direktor Turističke zajednice Grada Zadra. Na koje je poslove preraspodijeljen, je li mu već dodijeljeno novo radno mjesto te što uopće radi do isteka otkaznog roka, nikome nije jasno.

Ovaj rašomon u Turističkoj zajednici pokušali smo odgonetnuti u Gradu Zadru i TZ-u, međutim, i u Uredu gradonačelnika i u TZ-u po ovom pitanju vlada zavjet šutnje. Sam Paleka u SMS poruci uputio nas je na službeni mail Turističke zajednice, no nakon toga zavladao je potpuni muk.

Jednaka je reakcija bila i u Uredu gradonačelnika, ujedno predsjednika Turističkog vijeća, Branka Dukića, čiji suradnici na neugodna pitanja imaju običaj odgovoriti šutnjom. No, osim što otkriva nesigurnost, šutnja ukazuje i na to kako u cijeloj situaciji nešto ne štima.

Naime, Paleka od dana podnošenja ostavke više nema ovlasti direktora te ne smije potpisivati službene dokumente, a u tijeku su im već obimne pripreme za Advent. Jasna Ćurković privremena je voditeljica, ali već zaposlena u Falkensteineru.

Glasnogovornik Ante Galić ionako odrađuje većinu poslova direktora jer je bio veći stručnjak od nekih svojih šefova pišući im čak i odgovore na novinarska pitanja o kojima direkori nisu imali pojma. Natječaj za novog direktora TZ-a objavljen je prije desetak dana i u najboljoj varijanti bit će završen za dva mjeseca. Što dotad radi bivši direktor?

Ne zna se, a netko u Gradu Zadru, očito, i ne želi da se sazna. Osim ako nisu točne glasine iz Grada da mu se sprema neko novo radno mjesto.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...