ANTENA DOZNAJE Mariju Paleki dali mjesto “koordinatora upravljanja i rukovođenja projektima! Paleka još koristi službeni automobil TZ-a iako nije direktor

Novi direktor Turističke zajednice Grada Zadra predao je molbu za ovu dužnost, a njegov odabir, saznajemo u HDZ-u, rezultat je dogovora gradonačelnika Branka Dukića i bivšeg direktora Marija Paleke, ali ne i stranke. Iako se očekivalo kako će ovo mjesto biti povjereno nekom poznatom stranačkom kadru, Dukić i Paleka dogovorili su da fotelju direktora TZ-a preuzme njihov kadar od povjerenja, a Paleka bi bio njegov savjetnik.

Ukoliko se do otvaranja ponuda ništa spektakularno ne promijeni, u Turističkoj zajednici Grada Zadra dogodit će se epilog kakav ne pamti niti jedna turistička institucija – novog direktora savjetovat će smijenjeni direktor!

Naime, natječaj traje do 8. prosinca i ne bude li nekih spektakularnih promjena, izbor direktora obavit će se temeljem dogovora Dukića i Paleke, iako dio stranke upozorava kako je ostanak Marija Paleke, nakon afee Manhattan i njegove smjene, izuzetno loš za HDZ. Naime, uskoro počinje predizborna kampanja i HDZ mora paziti na svaki korak, a otvaranje mjesta savjetnika, odnosno uhljebljivanje smijenjenog direktora, loše će odjeknuti u javnosti.

No, da se Dukić ne želi odreći Paleke kazuje i informacija koju smo dobili upravo od članova HDZ-a koji ne žele novu aferu u stranci, a riječ je o fotografiji koja pokazuje – službeni automobil Turističke zajednice ispred kuće Marija Paleke!

S obzirom da saznajemo kako nije vratio ni službenu karticu ustanove, Paleki i TZ-u poslali smo upit o tome zašto vozilo Turističke zajednice još nije vratio te u kojem ga svojstvu koristi budući da više nije direktor TZ-a i da mu nije dodijeljena nova dužnost? Pitali smo ga i je li vratio službenu karticu Turističke zajednice i je li istina da je uvedena nova sistematizacija novih radnih mjesta po kojoj bi ga se u TZ-u ostavilo kao savjetnika novom direktoru.

Odgovor otkriva kako je informacija koju smo dobili iz njegove stranke točna jer Paleka priznaje da ostaje djelatnik Turističke zajednice!

– Turističko vijeće TZ grada Zadra donijelo je odluku kako gospodin Mario Paleka može koristiti službeni automobil TZ grada Zadra do stupanja na dužnost novog direktora. Na istoj sjednici Turističkog vijeća donesena je i odluka o nastavku korištenja službene kartice TZ grada Zadra. Sistematizacijom radnih mjesta, gospodin Mario Paleka preraspoređen je na funkciju Koordinator upravljanja i rukovođenja projektima, stoji u odgovoru TZ-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...