BURE CENTAR I ANTENA ZADAR – ZA POMOĆ UDRUZI SHEPHERD

HUMANITARNA AKCIJA Fotografirajte se u božićnom kutku uz Antenu Zadar, 17. prosinca u Bure Centru! Sav prihod ide udruzi Shepherd iz Biograda na Moru

U ovo blagdansko vrijeme Bure Centar i Antena Zadar pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć udruzi Shepherd iz Biograda na Moru.

Udruga Shepherd već dugi niz godina pomaže napuštenim životinjama – brine se o njihovom zdravlju i pronalasku novog toplog doma.

Entuzijasti iz Udruge poklanjaju svoje vrijeme onima koji se ne mogu pobrinuti za sebe – malenim životinjama koje su drugi odbacili i napustili.

Ali nekad dobra volja i utrošeno vrijeme nisu dovoljni da bi se pomoglo životinjama. Udruga ima i cijeli niz troškova kada je u pitanju veterinarsko liječenje i hrana za štence.

U tom slučaju bilo kakva pomoć je dobrodošla, bilo financijska ili ona u hrani.

Kako bi pomogli Udruzi Shepherd Bure Centar i Antena Zadar odlučili su skrenuti pažnju na potrebe Udruge i napraviti prigodnu akciju.

Pozivamo vas da se pridružite besplatnom fotografiranju u božićnom kutku Bure Centra koje će se održati u nedjelju, 17. prosinca, od 10:00 do 12:00 sati.

S nama će biti i predstavnici Udruge koji će primati donacije, a za svaku donaciju pripremili su i prigodan poklon.

Ovo je idealna prilika da stvorite jedinstvene uspomene iz čarobnog božićnog kutka i učinite dobro djelo. Fotografiranju će se nazočiti i Djed Mraz osobno te božićni Medo Spavalica iz Hoba Boba igraonice.

Pridružite nam se u nedjelju, 17. prosinca, od 10:00 do 12.00 sati u Bure Centru u Biograd na Moru na besplatnom fotografiranju u božićnom kutku i druženju s predstavnicima Udruge Shepherd.

Udruzi Shepherd možete pomoći i donacijama na broj računa HR2424020061100998387.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...