ŠTO SE SLUŠA U ZADRU? Denis Karlović: “Zašto pjevači iz regije, zašto ne iz Europe?”

Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik najavio je glazbena događanja u Zadru, ali se osvrnuo i na pjevačke zvijezde koje mogu napuniti dvoranu Krešimir Ćosić.

– Za koncert “Tragom Olivera” prodano je 6 tisuća ulaznica. Slijede nam koncerti Gibonnija 23. prosinca, Mladena Grdovića 10. veljače, Severina 13. travnja, skupina Lord of the Dance 27. svibnja. Valja istaknuti kako smo u pregovorima za ožujak 2024. godine, kada bi u dvorani Krešimir Ćosić trebao biti održan veliki dječji spektakl “Balet na ledu”. Postavit ćemo umjetnu plastičnu podlogu – odnosno umjetni led. Prvo ide izolacija pa onda plastična podloga na kojoj se kliže. S takvom podlogom nećemo upropastiti parket. Naime, profesionalci već treniraju na takvoj vrsti podloge na kojoj se može igrati i hokej na ledu. Ne planiramo organizirati hokejaške utakmice iz razloga jer je u Hrvatskoj hokej na ledu trenutno loš.

Karlović je otkrio tko od pjevača drži rekord po broju prodanih ulaznica Krešinom domu.

– Rekorderi su Dino Merlin, Đorđe Balašević, Zdravko Čolić i Željko Joksimović, na čijim koncertima je bilo između 9 i 10 tisuća ljudi. Pjevači iz regije? Ne znam. Pregovarat ćemo. Cilj je napraviti šest velikih koncerata godišnje s onim pjevačima koji mogu napuniti ŠC Višnjik. Zašto bi ti pjevači bili iz regije, zašto ne bi bili iz Europe?, zaključio je Denis Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...