KAZNA ZBOG SEMAFORA Denis Karlović: “Dogovorit ćemo se s KK Zadar kako ćemo platiti kaznu!”

Na utakmici 15. kola ABA lige između košarkaša Zadra i Studentskog centra iz Podgorice, koja je u dvorani Krešimir Ćosić odigrana 9. siječnja 2024. godine – tehnički je bio neispravan uređaj za mjerenje napada.
KK Zadar će stoga ABA ligi morati platiti kaznu od 1.100 eura. Na istoj utakmici gledatelji su vrijeđali i suce povicima “Cigani, Cigani”.
Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović, smatra kako će se dogovoriti s KK Zadrom – o tome tko će platiti kaznu zbog neispravnog uređaja za mjerenje napada.

Cijeli sustav i softver semafora je zastario i zna blokirati. Nemamo niti rezervnih dijelova za semafor. U procesu smo nabavke novog semafora, nakon čega će problemi biti riješeni, čim prije ćemo dati javni natječaj za semafor. S obzirom da je blokiran gradski proračun – tražimo zakonsku mogućnost kako bi semafor zamijenili što prije, direktor ŠC Višnjik smatra kako semafor ne “šteka” stalno, ali ABA liga će, bez sumnje, opet kazniti KK Zadar ako se isti slučaj ponovi:

Ne događa se to uvijek, već s vremena na vrijeme. Ali detektirali smo problem i moramo promijeniti kompletan sustav, postavlja se pitanje tko će ABA ligi platiti kaznu zbog neispravnog semafora, ŠC Višnjik ili KK Zadar, Karlović je bio zagonetan:
Dogovorit ćemo se s KK Zadar kako ćemo platititi kaznu, zaključio je Denis Karlović.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...