Turistička zajednica grada raspisala poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama

Turistička zajednica grada Zadra raspisuje Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2024. godini na području Turističke zajednice grada Zadra, koji traje od danas, 15. siječnja 2024. godine zaključno s danom 31. siječnja 2024. godine.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Zadra za događanja od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i/ili međunarodnog značaja za turističku, kulturnu, gastronomsku, sportsku i ostalu ponudu kao motiva dolaska turista u destinaciju.

Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel

Prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno zaključno s danom 31. siječnja 2024. godine na adresu: Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: „Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2024. godini”.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Turističku zajednicu grada Zadra isključivo putem e-mail adrese: [email protected]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...