“EBTŠ ZA DAVIDA” Ekonomska-birotehnička i trgovačka škola poziva sve da im se priključe u utrci Wings for Life za Davida

Ekipa Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole pozivaju sve da se pridruže njihovom školskom timu “EBTŠ za David” koji će sudjelovati na humanitarnoj utrci Wings for Life 5. svibnja 2024. u Zadru.

– Ova utrka ima poseban značaj jer će naš učenik David Babac, hrabar i inspirativan mladi čovjek, sudjelovati kao natjecatelj u kolicima. Pozivamo vas da se priključite našem timu na službenim stranicama Wings for Life putem koda 45934. Startnina iznosi 30 eura do 1. ožujka, nakon kojega je 35 eura. Prijavite se na linku: https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/locations/zadar, objavili su iz Škole.

Utrka Wings for Life održava se s ciljem prikupljanja sredstava za istraživanje ozljeda leđne moždine. Vaša donacija i sudjelovanje u utrci će omogućiti nastavak istraživanja koja su ključna za pronalazak novih terapija i pomagala koja će poboljšati kvalitetu života mnogim ljudima.

– Pokažimo svijetu da smo zajedno jači i da smo spremni podržati one koji se suočavaju s izazovima. Pridružite se timu “EBTŠ za Davida” i budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Hvala vam na vašem angažmanu i podršci!, stoji u pozivu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...