Ryanair s tri sezonske linije prema Zadru počinje ranije nego li je planirano

Irski Ryanair ovog proljeća ponovno otvara svoju sezonsku bazu u Zadru prema kojoj će imati više desetaka redovnih linija. Na određenim linijama došlo je do operativnih promjena, neke će s prometovanjem krenuti ranije nego što je planirano, piše Croatian Aviation.

Niskotarifni Ryanair na nekoliko će sezonskih linija prema Zadru početi s prometovanjem ranije nego što je to originalno bilo planirano. Radi se o sljedećim linijama:

Zadar – Barcelona – Zadar, od početka travnja, umjesto od lipnja,
Zadar – Munster – Zadar, od početka travnja, umjesto od lipnja,
Zadar – Bremen – Zadar, od kraja ožujka, umjesto od početka svibnja.

Usporedno će linija između Košica i Zadra s prometovanjem krenuti tek od lipnja, iako je prvotno bila planirana od prvog dana ljetnog reda letenja, odnosno 31. ožujka.

Uz spomenute linije, na samom početku ljetnog reda letenja Ryanair će obnoviti promet i na linijama iz Zadra prema Beču, Briselu, Pragu, Aarhusu, Helsinkiju, Marseilleu, Parizu, Kelnu, Dusseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Memmingenu, Nurembergu, Milanu, Eindhovenu, Gdansku, Krakovu, Poznanu, Rzeszowu, Wroclawu, Goteborgu, Vaxjou, Birminghamu, Londonu i Manchesteru.

Radi se o ukupno 30 redovnih linija na kojima će Ryanair prometovati iz zadarske zračne luke već s krajem ožujka odnosno s početkom travnja ove godine, što bi ovoj zračnoj luci trebalo omogućiti novi rekord u broju prihvaćenih i otpremljenih putnika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...