ŠTO MOŽE HV POSEDARJE? Ivica Klanac: “Licencu smo imali i prije dvije godine!”

Hrvatski vitez Posedarje nakon prvog dijela sezone u četvrtom rangu, 3.NL-jug, zauzima peto mjesto s 27 bodova, samo pet manje od vodećeg HNK Zadar.
50-godišnji Ivica Klanac, predsjednik Viteza – optimist je uoči nastavka proljetnog dijela sezone. Klub ima u planu obnoviti i infrastrukturu unutar igrališta Gordan Demo.
– Ove godine još ništa nismo ulagali. Čekamo fondove iz Ministarstva turizma i sporta, kako bi u obnovili zaštitnu ogradu oko igrališta – na koju bi postavili nešto slično spužvi ili gumi. Sada je na zidovima oko igrališta stiropor debljine 5 centimetara. Udaljenost zidova do aut-linije iznosi tri metra. Inače, prema propozicijama stoji da zaštita nije potrebna – ako je udaljenost do aut-linije 4 metra, govori Klanac i nastavlja:
U izradi je i projekt za južnu tribinu kapaciteta od 700 do tisuću mjesta. Trebala bi to biti jedna lijepa tribina u obliku periske. U planu nam je u potpunosti natkriti i sadašnju sjevernu tribinu kapaciteta 700 mjesta. Ovog trenutka sjeverna tribina ima natkrivenih 300 mjesta, predsjednik HV Posedarje spominje dodatne planove:
– Želja nam je i dignuti kat iznad postojećih svlačionica – u kojem bi se nalazile uredske prostorije. Svlačionice bi još i dodatno uredili, travnjak igrališta Gordan Demo može biti u još boljem stanju:
– Travnjak bi bio odličan da ga toliko ne koristimo. Naime, za trening i utakmice koriste ga svi uzrasti. Ove godine ćemo izgraditi pomoćno igralište, iz razloga, kako bi rasteretili od treninga travnjak na igralištu Gordan Demo, Klanac je istaknuo i najmlađe klupske uzraste:
Radimo na tome da nam Škola nogometa bude što kvalitetnija. Trudimo se privući što više djece i mladih trenera, licenca za viši rang, kako kaže Klanac, neupitna je:
– Ako smo je imali prije dvije godine, onda bi je trebali imati i sada. Nećemo odustati od utrke za prvim mjestom, zaključio je Ivica Klanac.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...