Udruga Prizma poziva: “Uključi se u program društveno korisnog učenja”

Teško dolaziš do informacija o aktivnostima, organizacijama i prostorima za mlade gdje možeš kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme? Želiš učiniti nešto po tom pitanju?! Mlada si i kreativna osoba? Želiš doprinijeti razvoju umjetničkih karti i online platforme za mlade?

Program društveno korisnog učenja pod nazivom “Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih” pruža ti priliku da učiš, razvijaš svoje vještine i zajedno s mladima iz Hrvatske, Španjolske, Belgije i Latvije detektiraš i mapiraš prostore za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i doprineseš izradi online platforme za mlade.

Za koga?

Mlade osobe od 18 do 30 godina starosti s područja Zadra i Zadarske županije.

Kada?

Predviđeno je sudjelovanje u programu društveno korisnog učenja od sredine veljače do kraja lipnja 2024. godine, povremeno, prema mogućnostima polaznika programa.

Program obuhvaća:

– Pripremne aktivnosti u veljači 2024. godine.

– Edukaciju u Velom Ižu od 3. do 8. travnja 2024. godine. Više informacija o edukaciji pročitaj ovdje.

– Lokalne aktivnosti u svibnju i lipnju 2024. godine tijekom kojih će biti potrebno:

– detektirati prostore i organizacije koje nude prilike za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih,
izraditi umjetničke karte.

Više informacija o ključnim datumima, ulozi, obvezama, mogućnostima i što dobivaš sudjelovanjem u programu pažljivo pročitaj u programu.

Sudjelovanje u programu je besplatno, a troškovi prijevoza, smještaja, prehrane i materijala potrebnih za izradu umjetničkih karti pokriveni su u potpunosti.

Sudionici programa će imati priliku, ovisno o njihovoj raspoloživosti, sudjelovati na međunarodnim Mapathon i Hackathon događanjima u Španjolskoj i Belgiji.

Prijave su otvorene do 16. veljače 2024. godine.

Prijavnica: https://bit.ly/WTF_Application

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...