ZAŠTO GA VRIJEĐATE? Navijači u Rijeci skandirali “umri Livaja”!

Na futsal utakmici 14. kola Prve HNML između HMNK Rijeke i AMNK Universitasa iz Splita (7:1) s tribina su se čuli sramotni stihovi “umri Livaja” i “gazi Tovara”, što je zabilježio i delegat utakmice. Riječani će tako biti kažnjen zbog ponašanja dijela svojih “navijača” jer sve je zabilježio i delegat utakmice. Utakmicu u dvorani Mladost pratilo je oko 600 gledatelja, a Riječani su imali pomoć Armade s tribina.

 

“Temeljem članka 110. i članka 120. Disciplinskog pravilnika HNS-a po podnesenim disciplinskim prijavama od strane delegata utakmice unesenih u izvještaj o utakmici sukladno članku 125. Disciplinskog pravilnika HNS-a traži se pisano očitovanje o sljedećim prijavama počinjenih disciplinskih prekršaja:

O razlozima propusta u organizaciji utakmice HMNK Rijeka – AMNK Universitas Split odigrane dana 17. 2. 2024. godine u Rijeci u odnosu na događaje kada je u više navrata došlo do neprimjerenog ponašanja navijača domaće momčadi u vidu uvredljivog skandiranja ‘Umri Livaja’, ‘gazi Tovara’ i ‘Je*i se Splite’, kao i očitovanje o razlozima zbog kojih na utakmici nije osigurana nazočnost liječnika upisanog u COMET”, stoji u zapisniku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...