DOLAZI NAM I TOMO MEDVED Nastavak predizborne kampanje u Zadarskoj županiji; Dijele se ključevi stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, u ponedjeljak, 25. ožujka, u Gradskoj knjižnici Zadar, održat će se svečanost uručenja rješenja i ključeva stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima.

Svečanost počinje u 10 sati i predviđeno trajanje je do 10.45, a ključeve petorici HRVI uručit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Svečanosti će nazočiti i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica, državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić, župan  Božidar Longin i gradonačelnik Branko Dukić te predstavnici udruga iz Domovinskog rata s tog područja.

Također, istoga dana u 9 sati ministar Medved sastat će se u Biogradu na Moru s gradonačelnikom Ivanom Knezom kod Hotel Adria, Augusta Šenoe 42, kako bi zajedno obišli potencijalne lokacije za izgradnju veteranskog centra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...