KARTE PLANULE U TRENU Za skori veliki HNL i Kup derbi – rasprodan i krcat Poljud!

Nema ulaznica na raspolaganju navijačima za dva skora “uskršnja” susreta između Hajduka i Dinama.

Derbiji se na poljudskom stadionu igraju u četiri dana razmaka. Prvi, prvenstveni, na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati, dok se utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igra četiri dana poslije, u srijedu 3. travnja s početkom u 19:00.

Do dana utakmica pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je sada preko 104 tisuće u novoj kalendarskoj godini, podsjeća Dalmacija Danas.

Već smo pisali o tome kako su najvjerniji navijači od ranog jutra srijede bili u redovima kako bi osigurali ulaznice za HNL spektakl, i prema najnovijim informacijama  one su – rasprodane, a ostalo je bilo samo nešto sitno karata za zapadnu tribinu za susret polufinala Kupa. Planule su i one, u niti dva-tri dana…
“Poljudski stadion rasprodan je nakon nekoliko sati za prvenstveni derbi Hajduk – Dinamo koji se igra u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati. Poljud je rasprodan i za drugi derbi Hajduka i Dinama, utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koja se igra u srijedu 3. travnja”, javili su iz Hajduka.

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta “Sidi na moje misto” u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici. Na to su odmah podsjetili i iz splitskog kluba:

“Svi koji nisu uspjeli doći do ulaznice neka prate našu službenu stranicu kako bi vidjeli hoće li možda netko od pretplatnika propustiti neki od dva poljudska derbija”…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...