OPA! ZADRANIN NASTAVLJA U MADRIDU? Real nudi Modriću – novi ugovor!?

Marca tvrdi da saudijski klubovi žele dovesti četvoricu igrača Real Madrida: Luku Modrića (38), Nacha (34), Lucasa Vazqueza (32) i Ferlanda Mendyja (28). Osim toga, Marcin novinar Jose Felix Diaz navodi da će Real svima osim Mendyju ponuditi nove, jednogodišnje ugovore. Bio bi to preokret u Modrićevu slučaju jer se uglavnom govorilo da će on na ljeto tražiti novu sredinu.

Navedena četvorica našla su se na naslovnici spomenutih španjolskih novina. Modriću, Nachu i Vazquezu na kraju sezone istječu ugovori te će u ljetnom prijelaznom roku, ako ih ne produlje, biti slobodni igrači. Mendyjev ugovor, pak, vrijedi do ljeta 2025.

Modrić je u ljeto 2023. odbio Saudijce. Sada ga opet žele?, pita se Index i nastavlja…

Podsjetimo, Javni ulagački fond Saudijske Arabije (PIF) prošle je godine preuzeo četiri najveća kluba u zemlji – Al Ittihad, Al Nassr, Al Hilal i Al Ahli. Od tada su brojne nogometne zvijezde napustile Europu i otišle u saudijsku ligu. Primjerice, prvi je to napravio Cristiano Ronaldo, a slijedili su ga igrači poput Karima Benzeme, N’Gola Kantea, Rubena Nevesa i Marcela Brozovića.

Modrić je navodno također dobio bogatu ponudu prošle godine, ali je odlučio produljiti ugovor s Realom na još jednu sezonu. Nakon što je godinama bio neupitni prvotimac koji je s Madriđanima osvojio sve što je mogao, pa 2018. dobio i Zlatnu loptu, ove sezone je, na pragu 39. rođendana, pao u drugi plan trenera Carla Ancelottija i zbog toga se govori o njegovom odlasku.

Nacho i Vazquez su cijelu karijeru u Realu, Mendy je došao 2019.

Što se tiče braniča Nacha i krilnog igrača Vazqueza, riječ je o dvojcu koji je cijelu karijeru proveo u Realu. Nacho je od ove sezone kapetan Reala, za koji je ukupno odigrao 351 utakmicu, s time da nikada nije bio prvi izbor na stoperskoj poziciji. Vazquez je kratko bio u Espanyolu, ali je ostatak vremena proveo u Realu i u njegovu dresu upisao 338 nastupa.

Bočni igrač Mendy igrao je za seniorske sastave Le Havrea i Lyona prije no što je 2019., u transferu vrijednom 48 milijuna eura, potpisao za Real. Ukupno je nastupio u 160 utakmica. Novinar Jose Felix Diaz tvrdi da Saudijci navedenoj četvorki nude više novca i dulje ugovore no što im je Real spreman dati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...