PENAVINO PRIZNANJE ZADRU Damir Biloglav nositelj DP-ove liste u IX.jedinici

Predsjednik Županijskog odbora DP-a, Damir Biloglav, dobio je ovih dana veliko priznanje Središnjice i predsjednika stranke, Ivana Penave. Naime, odlučili su kako će upravo Biloglav biti nositelj stranačke liste u IX. izbornoj jedinici. S obzirom na porast rejtinga stranke i činjenicu da posljednjih dana dobivaju sve veći postotak biračkog tijela, osobito neopredijeljenog, nema sumnje da će Biloglav sa ove pozicije ući u Sabor.

Na drugom mjestu stranačke liste za IX. jedinicu je Ivan Šipić iz Trilja, na trećem Predrag Mišić Peđa iz Vukovara, dok će ostala mjesta na listi stranka definirati nakon dogovora s ostalim članovima.

– Oporba tumara i lunja, ne mogu se okupiti, što najbolje pokazuju ovi prosvjedi na koje im se gotovo nitko nije odazvao. Iako, budimo iskreni, nije niti jasno zašto SDP-ova koalicija prosvjeduje s obzirom da su tražili izbore i dobili su ih. Jedino protiv čega mogu prosvjedovati je kršenje Ustava i svih mogućih zakona kojih zadnjih dana krši njihov kandidat za premijera, predsjednik države. To je jedino što bi zaslužilo prosvjed, a sve drugo je beskorisno, što je pokazao i odaziv na prosvjede. Nema ovdje nikakvih rijeka pravde, čak ni potoka, eventualno se može govoroti o nekoj manjoj jaruzi, ali o rijekama nema ni govora, kaže Biloglav.

Domovinski pokret u IX. jedinici računa na dva mandata, no čelnik županijske organizacije napominje kako neće biti iznenađen ukoliko osvoje i mandat više.

– Pokazao je to stranački skup u Zagrebu na koji nam je došlo gotovo 3.000 ljudi jer su mnogi ostali vani. Vidjelo se na ljudima da dolaze značajne promjene na našoj političkoj sceni, a meni je osobito važno da je prošao bez i jednog jedinog incidenta, što najbolje govori o dostojanstvu i kulturi naše stranke, zaključuje Biloglav.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...