Pet natjecatelja, četiri medalje na 17. Feniks Budosport kupu

Pet natjecatelja Taekwondo kluba Plovanija nastupilo je na 17. Feniks Budosport Kup-u na kojem se natjecalo 800 boraca. Tri natjecatelja iz ovog kluba nastupilo je u konkurenciji borbi dok je njih dvoje prisustvovalo kriterijskom natjecanju u formama.

Gabrijel Kraljev u kategoriji dječaka do -30 kg nakon velike pauze odradio je odličan nastup, ali na žalost ostao bez osvojenog odličja.

Leona Lleshi u kategoriji mlađih kadetkinja-36 kg je na natjecanju pobijedila 3 borbe i u finalnom nastupu izgubila 2:1 u rundama te osvojila srebro, Leona je tako zasjela i na 8. mjesto u pojedinačnom poretku svih mlađih kadetkinja kojih je bilo ukupno 72. što je vrhunski rezultat.

Maks Baraba u kategoriji mlađih kadeta -52 kg u prvoj borbi odnio je uvjerljivu pobjedu s 2:0 u rundama, te u finalnoj borbi sitnom bodovnom razlikom izgubio i tako osvojio srebro.

Tehničari ovog kluba na kriterijskom turniru su imali odličan nastup i odlične ocjene, tako je Lovre Rogulja u kategoriji juniora do plavog pojasa pomeo konkurenciju i zasjeo na prvo mjesto i osvojio zlato. Lucia Ražnjević u kategoriji seniorki do crnog pojasa svojim izvanrednim nastupom osvojila je srebro.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...