DVA MJESECA OD IMENOVANJA Grad konačno objavio ime pročelnika Mladena Klanca, izbrisali Pešutovo

Mario Pešut stažem je bio najstariji pročelnik u Hrvatskoj. No, samo par godina uoči mirovine smijenjen je, postavljen za “savjetnika” i dislociran u drugu zgradu van gradske uprave. Iz te bi zgrade, s obzirom na novu funkciju, trebao savjetovati novog pročelnika Mladena Klanca. No, nitko ne zna o čemu ga savjetuje i savjetuje li ga uopće jer da su ga doista trebali kao savjetnika, povukli bi logičan potez i smjestili ga tamo gdje se smještaju svi savjetnici – do pročelnikova ureda.

Međutim, Pešut je na tolikoj udaljenosti od Klanca da sam dragi Bog zna kako ga može savjetovati jer ozbiljne stvari o poslu ne govore se preko telefona. No, gore od ove dislokacije bilo je Pešutovo ime na internetskim stranicama Grada na kojima je sve do jučer stajalo uz ime pročelnika iako je smijenjen još u – prosincu prošle godine!

Naime, ako ste “obični” građanin i kojim slučajem želite nazvati pročelnika Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo, ili mu poslati dopis mailom, vaša bi pošta završila tko zna gdje jer je Grad tek sada promijenio ime pročelnika za socijalu. Ponižavajuće je ovo za dugogodišnjeg člana gradske uprave, ali i neozbiljno od strane Grada, jednako kao i u slučaju umirovljenog pomoćnika pročelnika Jakova Vidovića i voditeljice Odsjeka za socijalnu skrb, Nade Gaute, za čije je nasljednike testiranje kandidata obavljeno još u – siječnju!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...