PRETORIAN ZADAR Vodeći klub u Zadarskoj županiji u kickboxingu!

Kickboxing klub Pretorian Zadar nastupio je na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu u Osijeku, koje je održano 20. travnja – na kojem je sudjelovalo 137 natjecatelja iz 34 kluba u ringovnoj disciplini low -kick.

S ukupno sedam boraca nastupio je KBK Pretorian u uzrastu mlađih juniora i juniora – gdje su osvojili vrhunska odličja, kao i pehar za najbolji klub na državnom prvenstvu u juniorskoj kategoriji,.

Osvajači medalja su Adrian Topalli (mlađi junior – zlato), Gabriel Duka (junior- zlato), David Nižić (mlađi junior – zlato), Vito Vrkić (junior – srebro), Zara Lerga (juniorka – srebro), Petra Lerga (mlađa juniorka – srebro).

KBK Pretorian je organizirao i prvenstvo Hrvatske u Zadru 6. travnja u disciplini kick-light – na kojem je sudjelovalo 320 natjecatelja iz ukupno 55 klubova – na kojem su, također, osvojili puno odličja.

Pretorian je i dalje vodeći klub u Zadarskoj županiji u kickboxingu. Pri kraju smo sa državnim prvenstvima ove godine jer nam preostaju još dva državna prvenstva u light kontakt disciplini – koja će se održati u Zaboku 4. svibnja i državno prvenstvo u fullcontaktu u Splitu 25. svibnja. Ove godine smo dosta dobri sa rezultatima s državnih prvenstva na kojima smo osvojili osam zlatnih odličja. Adrian Topalli mlađi junior zlato u kick-light disciplini i zlato u low-kicku, Vito Vrkić junior zlato u K1 disciplini, Marino Nižić junior zlato u K1 disciplini, Paola Tomrecaj juniorka zlato u pointfaiting disciplini, David Nižić junior zlato u low-kicku i Gabriel Duka junior zlato u low-kick disciplini, poručili su iz KBK Pretorian Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...