SPORTSKI DIREKTOR KK ZADAR Denis Pleslić: “Kritike medija moraju biti argumentirane!”

Prema pisanju španjolskih medija – najbolji košarkaš ABA lige i igrač KK Zadar, Luka Božić, od sljedeće sezone bi trebao nositi dres Valencije.

Sportski direktor KK Zadar Denis Pleslić – osvrnuo se na mogući odlazak Luke Božića na kraju sezone:

– Nije prvi put da u medijima čitamo o zainteresiranosti drugih klubova za Lukom Božićem. On ima ugovor s Klubom do kraja natjecateljske sezone. KK Zadar je isključivo fokusiran na playoff ABA lige, kao i na završnicu hrvatskog prvenstva. Cilj nam je i sljedeću sezonu zadržati Božića, s obzirom na utjecaj koji on ima na klupske rezultate, govori Pleslić, koji je odgovorio i na pitanje kako je zadovoljan s radom medija koji prate KK Zadar:

KK Zadar je uvijek u fokusu medija, bez medijske podrške teško da bi bilo ovakvih rezultata, o kritici medija prema KK Zadar odgovara:

– Kritike su uvijek dobrodošle. Vjerujem da su dobronamjerne, ali važno je da su argumentirane. Ne smijemo zaboraviti ni s kolikim proručunom raspolažemo te kako stojimo rezultatski posljednje dvije sezone – u ABA ligi, Prvenstvu Hrvatske i Kupu Krešimir Ćosić, rekao nam je Pleslić.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...